dinsdag 20 april 2010

Archief 2.0: niet voor lurkers

Wat?
Gisteren is de community Archief 2.0 begonnen met een campagne om zoveel mogelijk leden in beweging te krijgen richting Kerkrade. Voor het begin van de KVAN studiedagen houden we met de communityleden een pre-conference om de toekomst van de community te bespreken.

Waarom?
Niet omdat de groei eruit is! Archief 2.0 groeit als kool. Gezien de groei van het aantal leden is er blijkbaar behoefte aan een dergelijk online platform. Het is goed om de puntjes weer eens op de "i" te zetten. Tijd voor real time feedback van de achterban!

Waarover?
Waar gaan we het over hebben met elkaar? Een heleboel vragen borrelen op: wat verwachten de leden van de community, komen die verwachtingen uit? Wat verwacht de community van hen? Hoe krijgen we meer dynamiek binnen de community, meer leden die actief deelnemen? Zijn er soms meer irl-activiteiten nodig en wat te denken van allerlei 1.0-onderwerpen die in de community plaatsvinden?

Wie?
Iedereen die Archief 2.0 een warm hart toedraagt. Onderwerpen genoeg om eens een hartig woordje met elkaar te wisselen. Doe mee, praat mee, bepaal mee. Gezellig community zijn. Heb je zelf nog onderwerpen die je aan de orde wilt brengen? Dat kan natuurlijk ook. Plaats ze in het forum of in blogposts in de communitywebsite. Discussieer mee online.

Poll mee met de polls die vanaf nu wekelijks op de homepage van de community verschijnen. Kom naar de pre-conference, niet om te luisteren, maar om mee te praten! Archief 2.0 gaat over meedoen, deelnemen.
Laat je stem horen.

Wanneer?
Maandag 14 juni 2010 van 10u - 12u.

Waar?
In Kerkrade dus, in de gebouwen van Rolduc.
Aanmelden kan via de KVAN: www.kvan.nl/studiedagen.php.
Als je verder niet aan de KVAN dagen deelneemt, stuur dan een e-mail naar archief20@gmail.com.

Geen opmerkingen: