zondag 13 september 2009

250

Vandaag is het dan zover. Op het feest van Pieter afgelopen nacht om 12.00u (0.00u) begon de verjaardag van Joost. Hij was daarmee de laatste van de club van vijf die zijn 50ste verjaardag haalde. Hij was ook degene die jaren geleden de twijfel uitsprak of we wel alle vijf de 50 zouden halen. Hij schatte de kans daarop niet zo groot.
Gelukkig voor hem (hij was tenslotte de laatste in de rij) kwam zijn voorspelling niet uit. Joost vertelde gisterenavond, toen ik hem zijn uitspraak in herinnering bracht, dat hij zich dat nog heel goed herinnerde en met name de afgelopen twee weken extra voorzichtig was geweest. Gelukkig maar.

Bijzondere bijkomstigheid: we waren allemaal aanwezig bij dit heuglijke moment. Kwam dat even mooi uit! We hebben gisteren gevijven getoast op de volgende 10 jaar: dus we streven er naar ook allevijf onze zestigste verjaardag te halen.

Dat was, in ieder geval voor mij, een klein moment van geluk op een ook voor de rest geslaagd feest.

[foto is uit 1991]

3 opmerkingen:

Christian zei

Oké, dan ben je nu niet alleen officieel oud, maar behoor je ook nog eens officieel tot een club van oude mannen... Als dát geen feest is! ;-)

Wel bijzonder hoor!

Luud de Brouwer zei

@Christian
Ok, je bent blijkbaar niet altijd subtiel. Maar duidelijkheid is ook veel waard!

Ik ben er dan ook trots op om van die club deel uit te maken!

Christian zei

Ik heb zo m'n momenten... haha!