zaterdag 18 april 2009

Mannen in pak

Gisteren was het weer zover: de jaarlijkse viering van de oratie van Pieter, inmiddels 4 jaar geleden. Zoals te doen gebruikelijk nodigde Pieter ons uit om een avondje lekker en uitgebreid te dineren in een restaurant van klasse.
Deze keer begon de dag om 17.30u met een balletje slaan op de baan van Golfclub De Haar bij kasteel de Haar, onder de rook van Vleuten. Sommige van ons hadden dat al eens gedaan, maar voor mij was het de eerste keer.
Hoewel de dag regenachtig en somber begon, klaarde het gaandeweg de dag op en tegen de tijd dat we op de plaats van bestemming waren, scheen de zon volop. Een prachtige middag om in de buitenlucht, in een mooie omgeving, naast kasteel De Haar, een uurtje te doden met ballen wegslaan. Mevrouw Dijkstra leerde ons de basics en was tevreden over het resultaat.


De jubilaris was er ook en toevallig maakte hij een prachtslag toen de camera draaide. Dat wil ik niet onvermeld laten.

(meer filmpjes op mijn Youtubekanaal)

Na het golfen was het omkleden geblazen in de kleedkamers van Golfclub De Haar. Je ziet ons zelden allemaal in pak, maar op deze dag maken we er elk jaar weer werk van. Deze keer hebben we ons vast laten leggen op de digitale plaat. Wij, dat zijn de drie mannen die gegolft hebben, zonder Pieter, op de oprijlaan van de Golfclub. Lekker in de zon, uitgedost als mannen van de wereld.

Geen opmerkingen: