zondag 5 juli 2009

Diploma-uitreiking van Anneke

Onze dochter Anneke heeft haar HAVO-diploma gehaald. Dat is altijd een feestelijke gebeurtenis natuurlijk. De vlag ging meteen uit toen dat duidelijk was. Nadat Ben in 2007 het VWO-diploma binnen sleepte, hebben wij als ouders nu een deel van onze taak volbracht. De basis voor een aangenaam beroepsleven is gelegd. Nu moeten ze er zelf wat van gaan maken.

Afgelopen vrijdag 3 juli kreeg Anneke haar diploma uitgereikt op het Theresialyceum in Tilburg. Dat was een uur wachten op sprekers en optredens. Dat was gelukkig zo onderhoudend dat het uur in een vloek en een zucht voorbij was. Daarna kwam dan de hoofdzaak: het diploma in ontvangst nemen. Gelukkig staat onze achternaam vooraan in het alfabet, dus mocht Anneke als 4de naar voren komen (in groepjes van 5) om haar diploma te controleren (het is een officieel document en alles moet kloppen om problemen in de toekomst te voorkomen).

Daarna lachend van het podium en trots natuurlijk!

Ana gefeliciteerd! Succes bij het vervolg van je opleiding en leven!Naderhand zijn we gaan eten bij Ons Kabinet in Vught. Heerlijk in de buitenlucht lekkere gerechten op, die voortreffelijk smaakten en om 12 uur gingen we terug naar huis. We kregen nog bezoek van Albert Verlinde, die ons (als laatste bezoekers) de melk en suiker voor de afsluitende koffie kwam brengen. Verrassend.

4 opmerkingen:

Schoolleiding Theresia zei

Anneke gefeliciteerd! We zijn trots op jou. Het was een leuke dag en avond. Nu op naar het studentenleven.

Wilma van den Brink zei

Gefeliciteerd met je dochter, Luud!

Groet van Wilma

Jantiene zei

Gefeliciteerd! Veel succes voor Anneke, voor het vervolg van opleiding en leven.

Luud de Brouwer zei

@Wilma en Jantiene
Dank jullie voor de felicitaties. :-)