maandag 9 maart 2009

Vakantie met de jongens 1977 - Scharendijke (2)

Vanwege de lengte heb ik dit verhaal in tweeën geknipt.

En er moesten banden gelapt worden! Onherroepelijk noodzakelijk als je met de mannen op stap bent. Hier staan Pieter (gebukt), Joost (met schaar) en Berry (coördinator) hun best te doen.

De Duitse Annegreet (Peter op vrijersvoeten) en de Franse Isabelle waren onze gezelschapsdames. Annegreet was echt een prachtig mooi meisje en trok altijd veel bekijks. We hebben wel genoten van de kartoffelsalat die ze een keer voor ons meebracht. Ze zit hier naast mij in onze tent.
Peter en ik zijn nog naar een orgelconcert geweest in Brouwershaven met de beide meiden en de ouders van Annegreet. In de vette bolide van de vader van Annegreet die een hele fout sjaaltje droeg boven in zijn overhemd.
Gelukkig hebben we de foto's nog van onze strakke jonge lijven! Dat is ondertussen ietsjes minder geworden :-) Van links naar rechts: ik zei de gek, Berry, Joost en Peter.
Uitgaan deden we in Renesse in De Ark en De Stulp. De laatste disco had een aquarium onder de dansvloer.

Nog een opmerkelijk feit op de terugreis: Peter die in de natuur een grote boodschap ging doen en dan met gras de restanten verwijderde. Een echt natuurmens!

1 opmerking:

Orland zei

Nice Blog
I enjoy this blog

Pls visit my blog at:
http://dalvindoorlando.blogspot.com

Best Regard,
OrLaNd
@@@ INDONESIA @@@