Feest - 199 jaar

dinsdag 6 oktober 2009

Afgelopen zaterdag hielden deze vier mensen een knallend swingfeest vanwege de bereikte 199 jaar. Lian is enige die de 50 nog niet heeft bereikt. Die leeftijd hoopt ze volgend jaar te halen. Zij heeft het feest in ieder geval al gehad.

We vierden het in Zaal 16 in Tilburg en DJ Willem hield de zaak goed bezig. Hij draaide lekkere dansmuziek uit vooral de jaren 70. Na een aanloop waar de vier feestvierders samen stonden te dansen kwam de rest ook los en heeft bijna iedereen zijn en haar steentje bijgedragen aan een succesvol feest. De voeten waren pijnlijk en zo hoort het ook!

De reacties die we aan het eind van de avond kregen waren positief. Feest vieren doe je samen, zoals zoveel in het leven. Iedereen die meevierde: bedankt voor een memorabele avond.

6 reacties:

Astrid zei

Dansfeesten zijn leuk en bijna 200 jaar in een geode gelegenheid! Voor mij is een feest geen echt feest als ik niet gedanst heb.

Mooi gilet, zijn dat pailletten?

Christian zei

Ik had er graag bijgeweest, maar het Kröller-Müller was óók erg de moeite! ;-)

Voor het dansen had je trouwens aan mij een kwaaie gehad... haha!

Luud zei

@Astrid
Dansen doe ik niet vaak, maar als de sfeer er naar is, dan kan ik er wel lekker van genieten!

@Christian
Ik had al een scriptje klaar staan voor je hoor! ;-)

Christian zei

@Luud: lol

Mirjam zei

eh, nog proficiat trouwens!! en feesten in zaal 16 is volgens mij altijd prima. Ik kan me nog herinneren dat jij tijdens een P-feest de vloer niet op te krijgen was... de 13de november dan misschien? :-)

Luud zei

Ik niet dansen tijdens een personeelsfeest??? Toch wel in Avenue met jou en Gerrit kan ik me herinneren. Tenminste één keer :-)

 
links, tags en widgets - Templates para novo blogger